SLM-vliegtuig opnieuw aan de ketting in Miami | Luchtvaartnieuws

2021-11-03 06:04:29 By : V-TRY Stationery

PARAMARIBO - Een Boeing 737-700 van Surinam Airways (de PZ-TCT) is zaterdag op de luchthaven van Miami weggesleept bij de terminal. De Surinaamse nieuwssite Waterkant meldt dat er niet tijdig aan de betalingsverplichtingen kan worden voldaan. Daarom mag de SLM de Boeing niet meer inzetten.

Ook in april werd het toestel een keer aan de ketting gelegd. Het werd toen weer van na de betaling van een bedrag van 650.000 dollar.

Surinam Airways heeft de gestrande passagiers (85) overgeboekt naar andere vluchten om ze echte naar Georgetown en Paramaribo te brengen.

Bekijk hieronder hoe het toestel werd weggesleept:

Een bericht gedeeld door Waterkant.Net (@waterkant_suriname)

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We aanvulling van uw reactie op onze inhoud aan, maar kijken naar taalgebruik.

Als je mij ruim anderhalf jaar had gevraagd waar het ECDC voor staat, had ik je sterkerglazig aangestaard. Bedoel je AC/DC, die heavy metalband uit Australië? Ik denk dat ik niet de enige ben. Bijna weet bijna iedereen dat het Europese RIVM wordt bedoeld. Achtenswaardig instituut met nog achtenswaardigere wetenschappers en onderzoekers. De ECDC is een goudmijn voor fijnproevers en voor mij de afgelopen maanden ook wel een baken geweest in een zoektocht naar betrouwbare info. Alle één langdurige, zo tergend traag in hun werkzaamheden en uitvoering. Dat is natuurlijk ook inherent aan de wetenschap maar in de rol van het ECDC is zeker geweest voor de reis- en luchtvaartsector grote bron van handelen. Opschaling van ECDC reisadviezen ging door de bank redelijk, afschaling van weken en dat was voor onze sector in overlevingsmodus onverlijk.

Als gezagvoerder van een vliegtuig zijn er momenten dat je in een split second een beslissing moet nemen. Dat doe je op basis van je ervaring, van wat je geleerd en oefening hebt in een simulator, een vluchtnabootser. Wat je op dat moment ziet, hoort of voelt.